WERKWIJZE

WERKWIJZE FUTURE GALLERY

BESTELLEN
Op de website kunt u bij het uitgekozen kunstwerk een aanvraagformulier invullen voor uw aankoop. Nadat u uw contactgegevens hebt ingevuld en verzonden neemt Future Gallery z.s.m. (meestal dezelfde dag maar uiterlijk binnen vijf werkdagen) contact op om de order te bevestigen. Wij maken vervolgens een afspraak voor de bezorging.
BETALEN
Samen met de orderbevestiging ontvangt u ook de factuur. Levering vindt plaats na ontvangst van de betaling op de rekening van Future Gallery. 
BEZORGEN
Future Gallery bezorgt het kunstwerk op afspraak nadat wij telefonisch contact met u hebben opgenomen.   Elk door u gekocht kunstwerk wordt in overleg bij u thuis bezorgd. Dit gebeurt aangetekend via PostNL, of Future Gallery of door de kunstenaar zelf. Future Gallery of de kunstenaar rekent hiervoor een kleine vergoeding van 0,44 cent per kilometer. Bij aankoop boven de € 1500,- is de bezorging gratis.
NIET GOED GELD TERUG GARANTIE
Wij hanteren de Niet-goed-geld-terug garantie bij aankoop. Alhoewel een kunstwerk vaak nog veel indrukwekkender is dan de afbeelding op het beeldscherm, kan het natuurlijk gebeuren dat het kunstwerk toch tegenvalt. a. Laat het Future Gallery zo snel mogelijk - maar binnen twee werkdagen - telefonisch weten als u het werk niet wilt houden. b. Het betaalde bedrag (minus een bijdrage van € 25,- voor de gemaakte administratiekosten) wordt teruggestort op uw rekening. c. Voor dit bedrag (€ 25,-) krijg u van ons vervolgens weer een waardebon die u kunt gebruiken voor de aankoop van een ander kunstwerk.

PRIVACY

Future Gallery vraagt alleen relevante persoonsgegevens (naam,adres,woonplaats,telefoonnummer, e-mailadres) via de 2 contactformulieren op de website op voor het afhandelen van een bestelling of het beantwoorden van een vraag. Indien de bestelling volledig is afgehandeld of de vraag voldoende beantwoord, zullen wij deze gegevens verwijderen. Future Gallery maakt geen gebruik van cookies. Tijdens onze lezingen hebben wij e-mailadressen verzameld met een mondelinge toelichting dat deze alleen worden gebruikt voor voor toekomstige lezingen. Indien gewenst, zal dit e-mailadres door Future Gallery worden verwijderd. Future Gallery verstrekt de bovenstaande gegevens onder geen enkele voorwaarde aan derden
DISCLAIMER
definities Website: www. Futuregallery.nl en alle onderliggende pagina’s; Gebruiker: bezoekers van de website; Bedrijf: Stichting Future Gallery de bevoegde uitgever van de webpagina; Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Future Gallery werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. Future Gallery geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd. Future Gallery biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website. Future Gallery is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt; Future Gallery verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent; Future Gallery kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website; Future Gallery zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Future Gallery kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website; Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Comments are closed.